Küldetésünk

Cégünk közel 50 éve elhivatott szolgáltatója a hazai kisgépes repülésnek. Európai oktatási szerveztünk hivatásos oktatói mind kezdő mind tapasztalt pilóták részére nyújtanak professzionális képzést baráti környezetben. EASA akkreditált szerelőink állnak rendelkezésre repülőgép szerelések, ápolások végrehajtására.

Köszönhetően a nagyszámú multinacionális, sokszínű háttérrel rendelkező diákokkal szerzett tapasztalatunknak képzési programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy ezek minden növendék igényét lehetőségek szerint maximálisan kielégítsék. Növendékeink között végeztek középiskolás diákok, egyetemisták, orvosok, ügyvédek, vállalkozók és katonák, hogy csak néhányat említsünk. Rövidre fogva, ha érdekel a repülés tudunk és szeretnénk segíteni céljaid elérésében!
Képzőszervezetünk politikája, hogy nem kezdi el több diák képzését egy adott időszakban, mint amennyit jó minőséggel el tud végezni. Repülőgépparkunk saját tulajdonban van és műszaki állapotukra különös figyelmet fordítunk. Mindennek köszönhetően képzéseink zökkenőmentesen zajlanak le igazodva növendékeink esetleges sűrű időbeosztásához.